About

Over Nova Yachting

Nova Yachting: opgericht in 1982 en uitgegroeid tot een modern, solide en gekend watersportbedrijf gevestigd in de zeer moderne Jachthaven Bruinisse in Zeeland. Het familiebedrijf heeft zich daarbij ontwikkeld tot een klein hecht team, dat behalve in jachtmakelaardij en jachtservice door heel Europa, zeer actief is als importeur van een indrukwekkende combinatie klinkende bootmerken. Het is ook deze mix die de veelzijdigheid van Nova Yachting illustreert.

nova-yachting

Het Benelux importschap van Hallberg-Rassy zeiljachten en Sargo “all season” motorjachten. Het importschap van Beneteau “Avantgarde in Boating” zeil- en motorjachten en de jongste telg; EXCESS Catamarans. Stuk voor stuk professionele partijen binnen de watersportbranche. Professionaliteit die volgens Paul en Marnix Hameeteman de basis vormt voor een succesvolle samenwerking tussen de werf, de eigenaar en importeur. Zo werken wij. Altijd!

Ons schepenaanbod is dan ook een subtiele en complete mix van zeil- en motorjachten, geen toevallige selectie, deze merken en werven passen bij ons. En wellicht ook bij u. Stuk voor stuk mooie schepen, “standing out of the crowd”, zonder schreeuwerig te zijn. Dit subtiele, daar houden wij van en zo gaan wij ook met onze klanten om, goed voor vaak plezierige ontmoetingen. Ons doel daarbij is de juiste samenwerking tussen u, ons en de werf, op een manier die alle drie aanspreekt. Cruciaal om uiteindelijk met vertrouwen de haven uit te varen om te gaan genieten van uw droom.

 

BEZOEKADRES:

Jachthaven Bruinisse
Jachthavenweg 71A
4311 NC Bruinisse

POSTADRES:

Postbus 15
4310 AA Bruinisse

CONTACT:

Tel: +31(0)111-481810
Fax: +31(0)111-482714
info@nova-yachting.nl

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:30
Zaterdag: 10:00 tot 16:00
Zondag: gesloten

Nova Yachting
Jachthaven Bruinisse
Jachthavenweg 71A
4311 NC Bruinisse
Postbus 15
4310 AA Bruinisse
Instagram   Facebook